De T-shirt commissie

Deze commissie bestond uit de trouwe leden uit de Kobra Sportief stal, namelijk Elles, Doris, Jeroen en Herman. Zoals binnen iedere commissie bestond de eerste klus uit het beginnen van natuurlijk een WhatsApp groep waarin de taakverdeling tot stand kwam.

Hierna werd er snel geschakeld, in ieder geval door Elles. Zij bleek een grafisch vormgever pur sang met serieuze contacten in de T-shirt branche. De rest was snel geschiedenis.

Naast de vormgeving zat Elles ook bovenop de sponsoren. Met vereende krachten werd nog geprobeerd om de kleurstelling ter discussie te stellen maar dat mocht uiteindelijk niet baten. En groupe werd besloten tot een strak zwart T-shirt met roze logo’s. Naast de logo’s van onze sponsors Huibers Accountants en AMI Kappers op de voorkant staat er een afbeelding van de IJsselmeerroute op de achterkant van het shirt.

In dit nieuwsbericht zie je het uiteindelijke resultaat. Op naar de volgende klus.